Mis on AI tekstigeneraator ja kas seda saab kasutada turunduses?

AI tekstigeneraatorid on viimastel kuudel laineid löömas. Otsustasin järgi proovida, kas võiksin oma kirjutamispulga varna visata ja blogipidamise AI’le üle anda.

Järgnev tekst on genereeritud https://rytr.me/ poolt ja tõlgitud https://www.deepl.com/translator abil. Palusin tal luua pealkirjad ja alapealkirjad, blogi idee skeemi ja sisu iga alapealkirja alla. Saadud teksti tegin mõned muudatused, et lugemine päris tüütuks ei muutuks. Näiteks tõstsin kokku lõigud, mis rääkisid samast teemast, kuid erineva nurga all.

Ehkki mu eesmärk oli, et AI arutleks oma piiratuse üle, siis sellest ei tahtnud tööriist mulle eriti midagi rääkida (kirjutan sellest järgmises artiklis). Hea küll, kirjutan siis sellest mõni teine kord pikemalt ise, seniks aga nautige AI loodud teksti AI-copywritingust.

Kuidas AI kirjutamistööriistad võivad aidata? 3 hämmastavat kasutusjuhtumit

AI kirjutamistööriistad muutuvad üha populaarsemaks tänu nende võimele luua sisu mastaabis. Need ei asenda inimkirjutajat, kuid neid saab teatud juhtudel kasutada, et aidata kirjutajatel olla tõhusam. Siin on kolm võimalust AI-teksti kasutamiseks:

1) Blogipostituste genereerimine: Tehisintellekti kirjutamise assistendid võivad genereerida blogipostitusi teie poolt sisestatud märksõnade ja fraaside alusel. Teil tuleb lihtsalt anda oma blogipostituse teema või nišš ja nad hoolitsevad ülejäänud eest.

2) E-kirjade genereerimine: Mõned ettevõtted kasutavad tehisintellekti kirjutamisassistente e-kirjade genereerimiseks, mis nõuavad isiklikku puudutust, näiteks klientide tänamine ostu eest või tagasiside küsimine.

3) Jutugeneraator: See on suurepärane vahend kirjutajatele, kes vajavad ideid lugude või artiklite jaoks, kuid ei tea, kust alustada. Seal on palju erinevaid loogeneraatoreid, kuid üks populaarsemaid on QuillBot. See kasutab loomuliku keele töötlemist ja masinõpet, et analüüsida miljoneid raamatuid avalikest domeenidest ja luua uus sisu.

Millised on parimad AI teksigeneraatorid ja veebilehed turul?

On olemas kaks peamist AI kirjutamisvahendit: üks on üldotstarbeline ja teine on spetsiifiline. Üldotstarbelisi tehisintellekti kirjutamisvahendeid kasutatakse siis, kui teil on vaja genereerida sisu, millel ei ole konkreetseid nõudeid. Spetsiifilisi AI-kirjutajaid kasutatakse siis, kui soovite genereerida sisu teatud teema või niši jaoks.

Turul on palju AI kirjutamise vahendeid ja neil kõigil on oma eelised ja puudused. Mõned populaarsed AI kirjutamistööriistad on Grammarly, PaperRater ja Writer’s Edit.

Grammarly on grammatikakontrolli tarkvara, mis kontrollib kirjalikus tekstis üle 250 vigade tüübi. Samuti kontrollib see plagiaadi olemasolu, skaneerides internetist teksti, mis vastab soovitud sisule.

PaperRater on tasuta veebipõhine tööriist, mis hindab kirjutatud teksti loetavuse ja lauseehituse alusel skaalal 0-100.

Writer’s Edit on veebipõhine kirjutamisassistent, mille intelligentne sõnaprotsessor eemaldab lausetest üleliigseid sõnu, et parandada loetavust.

AI kirjutamisassistent – Copywriteri ja turundaja parim sõber, kes aitab säästa aega ja raha

AI kirjutamisassistendid muutuvad töökohal üha populaarsemaks. Mõned ettevõtted kasutavad neid, kui neil on vaja luua sisu konkreetsel teemal või nišši jaoks. Samal ajal kui digitaalsed agentuurid kasutavad neid oma klientidele sisu genereerimiseks. AI kirjutamisassistendid pakuvad lahendust sisukirjutajate mõttekrambile.

Kõige tähtsam, mida tuleb meeles pidada, kui valite, milline AI-kirjutaja sobib teie vajadustele, on genereeritud sisu kvaliteet. Te peaksite valima AI-kirjaniku, kes genereerib kvaliteetset sisu, milles on vähem vigu ja kordusi.

***

Kuidas tekst tundus? Kas oli huvitav lugemine?

Berit Renser

Berit Renser

Copywriter